Kaart van Zwitserland

Klik op de kaart voor een grotere weergave

 

De kaart van Zwitserland biedt gebruikers een unieke manier om hun reizen door dit bergachtige land te plannen, en biedt veel nuttige functies. De kaart biedt een gedetailleerde weergave van steden, gebieden, landelijke routes, wegen, spoorwegen, binnenwateren en rivieren, bergpassen, bergtoppen, meren, bruggen en stuwmeren. Er is ook luchtfotografie en satellietfoto’s beschikbaar, zodat gebruikers precies kunnen zien waar ze naartoe gaan. Er zijn ook routes en routebeschrijvingen beschikbaar, en met een klik kunt u deze aanpassen aan uw kaart. Er zijn ook iconen die gebieden en verschillende wegtypen of bezienswaardigheden symboliseren.


Al met al biedt de kaart een duidelijk, overzichtelijk beeld van het land dat makkelijk te begrijpen is voor zowel ervaren als minder ervaren reizigers.


Kaarten van Zwitserland kunnen zowel gedetailleerd als eenvoudig zijn. De kaarten laten routes zien, zoals de autoroutes, snelwegen, bergwegen en voetpaden, en geven informatie over plaatsen, luchthavens en bezienswaardigheden die je onderweg kunt bezoeken. Iconen worden gebruikt om meer dan 40 verschillende punten te symboliseren, waaronder berghutten, kabelbanen en treinstations. Andere iconen geven aan of een route asfalt, beton of offroad is, of of er een voetpad of brug over het water is. Plaatsnamen en bijbehorende symbolen weerspiegelen typisch lokale namen en wegtypen. Er is ook een afbeelding van alle verbindingen tussen plaatsen, met kleuren om andere soorten route te markeren. Al met al biedt de kaart een duidelijk, overzichtelijk beeld van het land dat makkelijk te begrijpen is voor zowel ervaren als minder ervaren reizigers.


Hoewel een kaart van Zwitserland op het eerste gezicht misschien eenvoudig lijkt, biedt deze kaart toch een aantal functies die gebruikt kunnen worden door reizigers. De kaart, die geprint kan worden of wordt aangeboden als digitale kaart, biedt details zoals hoogteverschillen, steden, districten, bezienswaardigheden en meer. Daarnaast biedt de kaart rode, gele en groene wegen om verschillende soorten routes, zoals bergtrekkingen, uit te lijnen. Elk van deze kleuren kunnen ook worden gebruikt ter verduidelijking, ongeacht de geplande route. Daarnaast zijn er ook wegen aangegeven, samen met informatie over de haltes van skiliften. Al met al biedt de kaart een duidelijk, overzichtelijk beeld van het land dat makkelijk te begrijpen is voor zowel ervaren als minder ervaren reizigers.